یونیون نفس عمیقی کشید: “هیچ کس شکایت نمی کند”
[ad_1]
فوتبال
یونیون نفس عمیقی کشید: “هیچ کس شکایت نمی کند”

یک توپ فوتبال قبل از بازی در تور قرار دارد.
عکس: dpa
اول از همه ، قبل از بازگشت به زیگ استراسه در مقابل بیلفلد نفس بکشید: 1. FC Union منتظر یک هفته معمولی تمرین و آماده سازی است. مربی فیشر و تیمش نه تنها چیزهای منفی را از دورتموند به برلین برمی گردانند.
دورتموند / برلین پس از ناامیدی مضاعف از نمایش قدرت در پراگ و دورتموند ، 1. FC Union ابتدا به بازسازی جسمی و روحی نیاز دارد. 1: 3 در لیگ کنفرانس اروپا و 2: 4 در بوندسلیگا قدرت و انرژی زیادی صرف کرد. اما با آیرون ، حتی پس از دو شکست اول فصل جدید ، شکایت نمی کنید. آندریاس لوت ، دروازه بان گفت: “هیچ کس شکایت نمی کند ، ما لذت می بریم. ما یک سال سخت کار کردیم.”
حداقل در این هفته ، متخصصان مربی اورس فیشر می توانند بدون بار اضافی خود را برای بازی بعدی خانگی شنبه مقابل آرمینیا بیلفلد (15:30) آماده کنند. یونیون با شش امتیاز هشتم است – به اندازه فصل قبل.
سرمربی فیشر نمی بیند که در حال حاضر این خطر وجود دارد که سرخوشی فصل قبل 1 از بین برود. “چرا باید او بیرون بیاید؟ ما در دورتموند نیز 6 امتیاز را از دست دادیم. هر نکته ای در اینجا وجود دارد. “
برای مدت طولانی ، به نظر می رسید در برابر آتش بازی های تهاجمی BVB با ارلینگ هالند ، زننده دو گل ، مثل اینکه تیم فوتبال دسته اول برلین باید به وزن چندگانه غیر معمول ادای احترام کند. فیشر اعتراف کرد: “اگر روز یکشنبه ده دقیقه عقب افتاده باشید ، البته این بد است. سپس متوجه شلوغی و شلوغی اینجا شده اید.”
اما پس از به ظاهر ناامید کننده 0: 3 ، میهمانان به بازی برگشتند. مکس کروز با پنالتی (دقیقه 57) و جایگزین آندریاس فوگلسامر (81) اطمینان حاصل کرد که بازی مورد علاقه ناگهان دوباره منفجر می شود.
“تیم روحیه فوق العاده ای از خود نشان داد. البته ، من می خواهم 2: 3 بیشتر از دو دقیقه بیشتر وقت بگذارم تا دوباره واقعاً هیجان انگیز شود.” اما هیولای برهنه هالند برای دومین بار با یک بالابر دیدنی ضربه زد.
با این وجود ، فیشر سیگنال مثبتی را دید که تیمش باید آنها را به بازی بعدی خانگی برساند. “در نهایت ما بازی خوبی را انجام دادیم. این یک بازی جالب برای تماشاگران بود ، حرکات زیادی داشت ، چسبندگی زیادی داشت و مرحله ای در محوطه دروازه بود. بنابراین از عملکرد تیمم راضی هستم.” و مدافع ماروین فردریش ، که خود گل ناگواری را به ثمر رساند ، تاکید کرد: ما می توانیم نیمه دوم را ارتقا دهیم.
© dpa-infocom ، dpa: 210920-99-287532 / 2
[ad_2]