دسته‌بندی نشده

گل چغندر توسط Alexander Brosin


دستور العمل هفته

گل چغندر توسط Alexander Brosin

هر هفته ، یکی از بهترین سرآشپزهای شهر دستور پخت غذاهای خانگی را تهیه می کند. Borsch توسط الکساندر بروسین از The Data Kitchen.


بورش ، چغندر و کلم خورشتی توسط الکساندر بروسین از

بوش ، چغندر و کلم خورشتی توسط الکساندر بروسین از “آشپزخانه برای داده”

عکس: آشپزخانه دیتا

دستور العمل های برلینر مورگن پست: هر هفته یکی از بهترین سرآشپزهای شهر دستور پخت غذا را در خانه تهیه می کند. این بار: بورش با چغندر و کلم خورشتی توسط الکساندر بروسین از “آشپزخانه داده”.



مواد لازم برای چهار نفر



3 غده چغندر متوسط ​​، 1 کلم کوچک نوک تیز ، 8 عدد سیب زمینی متوسط ​​(لیندا) ، 3 عدد پیاز قرمز ، 2.5 لیتر آبغوره سبزیجات ، 1 دسته پیاز ، 1 فنجان خامه ترش یا خامه ، نمک ، شکر ، فلفل ، زیره ، 5 برگ بو ، پودر پاپریکا دودی ، سرکه سیب ، روغن کلزا



آماده سازی

چغندرها را با کمی روغن ، نمک و برگ بو در فویل آلومینیوم بپیچید و آنها را به مدت 75 دقیقه در دمای 180 درجه در فر قرار دهید تا نرم شوند. سپس فویل آلومینیوم را باز کرده و اجازه دهید تا نماز خنک شود. سپس پوست بگیرید و به صورت مکعب های متوسط ​​برش دهید. یک پیاز را پوست بگیرید و آن را به صورت مکعبی نیز برش دهید.

چهارم کلم نوک تیز و به صورت نواری برش دهید. ساقه یا برگهای خارجی را برداشته و همچنین به قطعات کوچک برش دهید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به قطعات لقمه برش دهید. سه عدد سیب زمینی را کنار بگذارید و بقیه را در آب جوش نمک بپاشید تا کمی بالاتر از نقطه گزش باشد. بلافاصله الک را بگذارید و اجازه دهید تا خنک شود.

به ماهیتابه یا قابلمه روغن اضافه کنید و کلم های نوک تیز را با حرارت متوسط ​​کمی تفت دهید. آرام آرام بپزید تا نرم شود ، دو تا سه قاشق غذاخوری آبغوره سبزیجات اضافه کنید. در پایان زمان پخت ، کمی پودر فلفل قرمز دودی ، نمک و فلفل سیاه را مزه دار کنید و کنار بگذارید. پیازهای بی رنگ را در قابلمه ای با روغن بچرخانید ، قسمت های کلم و سیب زمینی های خرد شده را با آنها عرق کنید ، حدود دو سوم چغندر و برگ بو را بریزید و باقیمانده آبغوره سبزی پر کنید و بپزید تا نرم شود.

حالا بورچ را له کرده و با کمی نمک ، شکر ، فلفل و سرکه سیب مزه دار کنید تا با کمی ادویه کمی ترش و شیرین شود. بورچ باید از قوام خامه ای برخوردار باشد. پیاز را حلقه حلقه کنید ، خامه ترش را هم بزنید تا یکدست شود.

خدمت کردن

کلم و چغندر را در اجاق با دمای 150 درجه گرم کنید. مکعب های سیب زمینی را به مدت کوتاهی در قابلمه ای با کمی آب گرم کرده و زیره را بپاشید. در یک بشقاب سوپ ، ابتدا کلم خورشتی ، سپس سیب زمینی های خرد شده را خورشت قهوه ای بپزید. سپس بورچ را اضافه کنید تا سبزیجات کاملاً پوشیده شوند. تاسها را در بالا قرار دهید. کار را با خامه ترش و پیاز تمام کنید.

همه دستور العمل های هفته را می توان در اینجا یافت


Similar Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *