چای: اولین برلینی ها روز دوشنبه واکسن دوم را دریافت می کنند
[ad_1]
سلامتی
چای: اولین برلینی ها روز دوشنبه واکسن دوم را دریافت می کنند

ماریو چایا ، رئیس انجمن صلیب سرخ منطقه ای برلین ، سخنرانی کرد.
عکس: dpa
برلین اولین واکسینه شده در برلین ظرف چند روز دوز دوم لازم را علیه ویروس کرونا دریافت می کند. ماریو چایا ، رئیس انجمن منطقه ای صلیب سرخ آلمان برلین ، روز پنجشنبه به رادیو خبری RBB گفت: “ما با دومین واکسیناسیون از روز دوشنبه در برلین آغاز خواهیم کرد.” انتظار می رود مرکز واکسیناسیون در سالن آرنا در ترپتوف بیش از 1000 نفر در روز واکسیناسیون کند ، در حال حاضر 800 تا 900 نفر.
دومین مرکز واکسیناسیون این شهر پنجشنبه این هفته در Erika-Heß-Eisstadion in Wedding افتتاح می شود. برخلاف برنامه ، واکسن Biontech و Pfizer در ابتدا نیز در آنجا تزریق می شود. این سیاستمدار از HDZ Chaya گفت: “در روند ذوب واکسن Moderna مشکلی وجود داشت.” طبق گفته های اداره بهداشت ، کیفیت تحت تأثیر قرار نمی گیرد ، بنابراین واکسن Moderna نیز باید از جمعه استفاده شود.
علیرغم برخی مشکلات ، Czaja تاکنون توازن مثبتی در کار واکسیناسیون ایجاد کرده است. وی گفت: “به طور کلی ، همه چیز برای برلین بسیار خوب پیش می رود.” در برخی موارد ، افرادی که واکسینه شده اند در جلسه شرکت نکرده اند و برخی از افراد بسیار مسن در قرار ملاقات به کمک نیاز دارند. تیم های موجود در مراکز به خوبی هماهنگ شده اند. “آنچه از دست رفته است ، یک واکسن اضافی است.”
[ad_2]