وزیر امور خارجه آمریکا سفر خود به اروپا را لغو کرد

[ad_1]

کمی قبل از تغییر قدرت

وزیر خارجه آمریکا پمپئو سفر خود به اروپا را لغو می کند

پس از طوفان کاپیتول ، دولت رئیس جمهور ترامپ رئیس جمهور آمریكا مورد انتقاد شدید متحدان خارجی قرار گرفت. وزیر امور خارجه پمپئو آخرین سفر خود به خارج از اروپا را لغو کرد. در آسیای شرقی ، یک قربانی سیاست نوسان با ناامیدی واکنش نشان داد.


مایک پمپئو به اروپا سفر نخواهد کرد.

مایک پمپئو به اروپا سفر نخواهد کرد.

عکس: dpa

واشنگتن / تایپه. اندکی قبل از تغییر قدرت در کاخ سفید ، مایک پمپئو ، وزیر امور خارجه ایالات متحده ، آخرین سفر خود را به خارج از کشور برای دیدار از متحدان حساس تر در اروپا لغو کرد.



سخنگوی وزارت امور خارجه مورگان اورتاگوس گفت که این وزارتخانه “در جریان واگذاری تجارت رسمی به جو بایدن ، رئیس جمهور آینده آمریکا ،” تمام سفرهای برنامه ریزی شده برای این هفته “را لغو کرده است. در واقع قرار بود امروز پمپئو با دبیرکل ناتو ، ینس استولتنبرگ و سوفی ویلمز ، وزیر امور خارجه بلژیک در یک سفر دو روزه به بروکسل دیدار کند.

با توقف سفر همه دیپلمات های آمریکایی ، سفر تاریخی سفیر آمریکا در سازمان ملل به کلی كرافت در تایوان نیز در این هفته لغو می شود. این اولین بازدید در نوع خود از یک جزیره جدا شده از نظر دیپلماتیک از سال 1968 است. دولت چین پیش از این نیز با عصبانیت اعتراض کرده بود. رهبری کمونیست اکنون تایوان دموکراتیک را بخشی از جمهوری خلق می داند ، هرچند که هرگز بخشی از آن نبوده است.

وزارت امور خارجه ایالات متحده امتناع را با تصمیمات آینده پرسنل و تلاش برای اطمینان از انتقال روان قدرت به دولت بایدن توجیه می کند. از سوی دیگر ، اپراتور تلویزیونی CNN با استناد به دو منبع عالی رتبه در این وزارتخانه ، گفت كه تصمیم عدم سفر به اروپا با انتقاد مقامات دولت اروپا به توطئه به پایتخت و نقش رئیس جمهور آمریكا ترامپ مرتبط است.

به گزارش سی ان ان ، مذاکرات برنامه ریزی شده اما هرگز در لوکزامبورگ علنی نشده است ، توسط دولت در آنجا لغو شده است. وزیر امور خارجه لوکزامبورگ ژان آسلبورن ترامپ را “جنایتکار” و “آتش افروز سیاسی” خواند که پس از حمله طرفداران وی به ساختمان پارلمان در واشنگتن ، باید در دادگاه کیفری محاکمه شود.

در تایوان ، لغو سفر سفیر سازمان ملل ناامید کننده بود. سخنگوی رئیس جمهور گفت تایوان به تصمیم ایالات متحده احترام می گذارد و امیدوار است که سفر “در زمان مناسب” مجدداً برنامه ریزی شود. با این دیدار ، دولت ایالات متحده در واقع قصد داشت “حمایت مجدد قوی و مستمر از گستره بین المللی تایوان” را تأیید کند.

با این حال ، این سفر همچنین باعث تشدید تنش ها با چین خواهد شد. پکن از ایالات متحده خواست که روابط با تایوان را ارتقا ندهد و یا همکاری های نظامی را تقویت نکند. پیش از این ، دولت ایالات متحده گفته بود كه می خواهد تماس های رسمی خود را با دولت در تایوان حفظ كند تا به رهبری پكن “اطمینان” ندهد.

اختلاف در مورد وضعیت تایوان به جنگ داخلی چین برمی گردد ، زمانی که نیروهای کومینتانگ چینی پس از شکست توسط کمونیست ها در مائو تسه تونگ به تایوان گریختند. جمهوری خلق کمونیست در سال 1949 در پکن تاسیس شد ، در حالی که تایوان به عنوان “جمهوری چین” اداره می شد. تایوان در سال 1971 تحت فشار پکن مجبور به ترک سازمان ملل شد و هنوز واجد شرایط عضویت در سازمان های سازمان ملل نیست.

رهبری کمونیست با دکترین یک چینی خود روابط رسمی بین شرکای دیپلماتیک خود و تایپه را کاملاً رد می کند. ایالات متحده و تایوان هیچ روابط دیپلماتیک ندارند. موسسه آمریکایی در تایوان (AIT) آژانس آمریکایی است. آلمان همچنین فقط یک نمایندگی غیر رسمی دارد و هیچ سفارتخانه ای در تایپه ندارد.

© dpa-infocom ، dpa: 210113-99-03108 / 2


جدیدترین فیلم های سیاسی

جدیدترین فیلم های سیاسی

نمایش توضیحات

[ad_2]

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *