ورشکستگی کمتر شرکت ها به دلیل قوانین ویژه برای تاج – Berliner Morgenpost
[ad_1]
نیمه اول سال
با توجه به قوانین ویژه برای تاج ، ورشکستگی شرکت ها کمتر است

در ماه ژوئن تعداد ورشکستگی شرکتها 1197 مورد بود که 11.6 درصد کمتر از سطح ماه مشابه سال گذشته (نماد) بود.
عکس: dpa
موج ورشکستگی در نتیجه همه گیری اتفاق نیفتاده است – حداقل تا کنون. حتی اخیراً تعداد پرونده ها در دادگاه های منطقه کاهش یافته است. آیا این آرامش قبل از طوفان است؟
ویسبادن موج قریب الوقوع ورشکستگی شرکت ها هنوز در آمارهای رسمی منعکس نشده است.
با 7408 مورد ، تعداد ورشکستگی شرکت ها در نیمه اول امسال حتی 17.7 درصد کمتر از ارزش شش ماهه اول سال 2020 بوده است. بر اساس گزارش اداره آمار فدرال در روز جمعه ، سطح نیمه اول سال ، تاج که در سال 2019 افزایش نیافت ، 22.9 درصد کاهش یافت.
“می توان فرض کرد که کمک های اقتصادی دولتی به شرکت ها و همچنین الزام به درخواست ورشکستگی ، که تا ماه مه مجدداً اعمال نمی شود ، به نرخ ورشکستگی پایین در نیمه اول سال 2021 کمک کرده است.” ویسبادن در ماه ژوئن ، تعداد ورشکستگی های شرکت ها 1197 مورد بود که 11.6 درصد کمتر از سطح ماه مشابه سال گذشته است.
برای جلوگیری از موج ورشکستگی ها در زمان بحران تاج ، دولت موظف است در صورت بروز دلایل ورشکستگی ، مانند بدهی بیش از حد یا ورشکستگی ، اعلام ورشکستگی کند. از 1 مه ، تعهد به تشکیل پرونده ورشکستگی مجدداً به طور کامل اعمال می شود.
به گفته دفتر فدرال ، مطالبات طلبکاران مبنی بر ورشکستگی شرکت ها در نیمه اول سال 2021 به میزان 31.8 میلیارد یورو تقریباً دو برابر سال قبل (16.7 میلیارد یورو) بوده است. این به این دلیل است که شرکت های مهمتر اقتصادی از امسال به دادگاه محلی روی آوردند. بیشترین تعداد موارد در شش ماه اول مربوط به ساخت و ساز (1219) و تجارت (1120) بوده است.
موسسه تحقیقات اقتصادی هایلی لایب نیتس (IWH) که روند ورشکستگی ماهانه خود را منتشر می کند ، در جدیدترین نشریه خود در ماه اوت فرض می کند که تعداد ورشکستگی ها همچنان رو به کاهش است. حتی در بلند مدت ، اعداد “بسیار کم” هستند ، IWH اوایل این هفته اعلام کرد.
استفان مولر ، محقق IWH توضیح داد: “با توجه به اقدامات حمایتی دولت ، آمار ورشکستگی پایین به طور مداوم منعکس کننده رویدادهای ورشکستگی واقعی نیست.” “به منظور جلوگیری از افزایش روز افزون ورشکستگی ها ، اقدامات حمایتی مداوم باید به سرعت بررسی شود.” مولر گفت ، کمک های کوتاه مدت برای تثبیت اقتصاد هنگام شروع همه گیری مهم بود ، اما هنوز تمایز ندارد ، حتی برای شرکت های ورشکسته در صنایعی که تحت تأثیر همه گیری قرار نگرفته اند و رونق را تجربه می کنند.
© dpa-infocom ، dpa: 210910-99-163764 / 3
[ad_2]