موزه های افتتاحیه در انجمن هومبولت: “بازگشت وجود خواهد داشت”
[ad_1]
نمایشگاه ها
باز کردن موزه ها در تالار گفتگوی هومبولت: “بازگشت هایی وجود خواهد داشت”

موزه و ساختمان هومبولت فروم Schloßplatz و برج تلویزیونی Berlin Mitte.
عکس: dpa
برلین در بحث درباره هنر غارت شده و استعمار آلمان ، رهبران مجمع هومبولت در برلین می خواهند بر شفافیت و صداقت تمرکز کنند. هرمان پارزینگر ، رئیس بنیاد میراث فرهنگی پروس ، روز چهارشنبه گفت که اهمیت روزافزون بحث در مورد تاریخ استعمار در آنجا منعکس خواهد شد. “در چند سال آینده چیزهای زیادی تغییر خواهد کرد.”
مرکز فرهنگ ، هنر و علوم پشت نمای تاریخی کاخ که حدود 680 میلیون یورو هزینه دارد ، هم اکنون گام به گام افتتاح می شود. در آینده توسط دو موزه بنیاد پروس ، استان برلین و دانشگاه هومبولت مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
نمایشگاه هایی از آسیا ، آفریقا ، آمریکا و اقیانوسیه و همچنین اشیایی از تاریخ برلین به نمایش گذاشته شده است. علاوه بر خود ساختمان ، ارائه برنامه ریزی شده برنزهای برنز ، که کالاهای غارت شده از دوران استعمار محسوب می شوند ، نیز بحث برانگیز است. موزه ها در آلمان و نیجریه و همچنین در سطح سیاسی ، در حال حاضر در حال مذاکره در مورد بازگشت سال آینده هستند.
روز چهارشنبه ، اولین نمایش 14000 متر مربعی موزه قوم شناسی و موزه هنرهای آسیایی بود که در نیمه دوم سپتامبر و 2022 برای عموم آزاد خواهد بود. جابجایی 20،000 ملک از دهلم از سال 2018 ادامه دارد.
© dpa-infocom ، dpa: 210623-99-111595 / 2
[ad_2]