دسته‌بندی نشده

مرتبط: جایگزین های گوشت در آلمان بسیار محبوب هستند


رفتار مصرف کننده

مرتبط: جایگزین های گوشت در آلمان بسیار محبوب هستند

گسترش گیاهخواری ، توفو یا پنیر سویا: گزینه های گوشت در آلمان به طور فزاینده ای محبوب می شوند. منتقدان می گویند ، اما اغلب اوقات شرایط اسفبار دام و مشکلات زیست محیطی تغییری نکرده است. به خصوص که این روند در سراسر جهان متفاوت است.

به روز شده: 01/06/2021 ، 3:38 بعد از ظهر


در ابتدای سال ، مردم سراسر جهان در ابتکار عمل شرکت می کنند

در ابتدای سال ، مردم از سراسر جهان در ابتکار وگانار شرکت کردند و به مدت یک ماه بدون محصولات حیوانی مدیریت کردند.

عکس: dpa

برلین خبر خوب از نظر پزشکان و فعالان حقوق حیوانات نخست: در آلمان ، هر مصرف کننده سالهاست که به طور متوسط ​​گوشت کمتری مصرف می کند – و محصولات جایگزین در حال رشد هستند.

طبق گفته وزارت کشاورزی فدرال ، برآورد مصرف سرانه در سال 2019 59.5 کیلوگرم سرانه و در نتیجه 2.5 درصد کمتر از ارزش سال قبل است.

روز چهارشنبه باربارا اونموسیگ از هیئت مدیره بنیاد هاینریش بل گفت: “در سال 2013 ، هر سر آن 66 کیلوگرم بود.” وی در برلین هنگام ارائه “اطلس گوشت” فعلی انتقاد كرد كه “چرخش گوشت” واقعی آغاز نشده است.

در آن ، فدراسیون حفاظت از محیط زیست و طبیعت (BUND) و بنیاد به طور منظم داده ها و حقایق مربوط به حیوانات را به عنوان غذا جمع آوری می کنند. بر این اساس ، رفتار مصرف کننده در آلمان به سختی سرعت تولید گوشت در جهان را کاهش می دهد – با عواقب جدی برای محیط زیست ، حیوانات و آخرین ، نه مهمتر ، برای کسانی که در صنعت گوشت شاغل هستند.

در این گزارش با اشاره به رشد جمعیت و افزایش درآمد ، به ویژه در رشد سریع ، رشد سریع ، آمده است: “مصرف جهانی گوشت در 20 سال گذشته بیش از دو برابر شده و در سال 2018 به 320 میلیون تن رسیده است.” طرفین “مصرف گوشت می تواند 13 درصد دیگر تا سال 2028 افزایش یابد.” تخمین زده می شود که در این صورت 360 میلیون تن باشد – 40 میلیون بیشتر از 2018.

این تأثیرات را می توان در آلمان نیز مشاهده کرد: کشاورزان معترض ، شرایط کار در کشتارگاه ها و بارها و بارها ، فیلم های مخوف حیوانات در شرکت ها را مخفیانه فیلم برداری می کنند. برای اعضای هیئت مدیره BUND ، Olaf Band ، اینها همچنین علائم یک سیاست کشاورزی شکست خورده در اتحادیه اروپا است که طی سالها و دهه های اخیر دائماً در بازار جهانی متمرکز شده است. وی روز چهارشنبه گفت: “نتیجه یک مسابقه به پایین برای بدترین استانداردهای اجتماعی و زیست محیطی است که ادامه دارد.”

رناته كوناست ، عضو بوندستاگ سبز گفت: “مدل ارزان قیمت گوشت خوش شانس ترین چیزی نیست كه به ما گفته می شود.” “صنعت گوشت امروز از طریق بهره برداری از مردم ، حیوانات و طبیعت فعالیت می کند.”

بنابراین ، مصرف کنندگان می توانند نقش کمی در اطمینان از تغییر این امر داشته باشند. جایگزین های گوشت ساخته شده از پروتئین های سویا یا گندم در حال حاضر در آلمان در حال رشد هستند: براساس Meat Atlas ، حدود 26600 تن از آنها در آلمان در سال 2019 فروخته شد – یک رکورد بی سابقه. این مربوط به گردش مالی سالانه 273 میلیون یورو است. برای مقایسه: طبق گزارش مربوط به همان دوره ، 40.1 میلیارد یورو با گوشت و سوسیس منتقل شده است.

این نویسندگان می نویسند: “بازار جایگزین های گوشت به صورت پویاتر از هر زمان دیگری در حال توسعه است.” مدت هاست که صنعت گوشت مرسوم روند صعودی را طی می کند. وی ادامه داد: “در ژوئیه سال 2020 ، Rügenwalder Mhhle برای اولین بار گزینه های گیاهی و گیاهخواری بیشتری نسبت به کلاسیک های سرد یا سوسیس چای به فروش رساند”

مهمتر از همه ، سیاست مسئول است. بند گفت: “ما باید حداقل استانداردهای دام را در آلمان و اروپا به میزان قابل توجهی بالا ببریم.” وی همچنین عدم اجرای آن را در مفاد موجود می بیند. به گفته وی ، در بسیاری از مکان ها دامداران و قصاب ها از قبل قانون عملی را نقض می کنند. این به اندازه کافی کنترل نمی شود “اعمال قوانین موجود به پایان دادن به بدبختی کمک می کند.”

© dpa-infocom ، dpa: 210106-99-918572 / 5

Similar Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *