“ما به ماسک های FFP2 به عنوان استاندارد برای همه کارمندان نیاز داریم”
[ad_1]
برلین کمی قبل از آغاز سال – پس از انتخابات دشوار به دلیل تاجگذاری – شورای جدید ستاد کل تشکیل شد. همانطور که وی در یک مصاحبه تلفنی توضیح داد ، علاوه بر مشکلات معمول در مقامات ، رئیس جمهور جدید و قدیمی دانیلا اورتمن اکنون با عواقب قفل دست و پنجه نرم می کند.
برلین مورگن پست: خانم اورتمن ، انتخاب مجدد شما به عنوان رئیس شورای ستاد عمومی را تبریک می گویم. آیا نماینده عالی 140،000 کارمند در کشور و از خانه کار می کند؟
دانیلا اورتمن: در چند روز گذشته ما قفل خود را سازماندهی کرده ایم. ما 13 عضو هیئت مدیره و پنج کارمند داریم. در حال حاضر فقط تعداد کارمندان کمی در دفتر کار داریم ، بقیه افراد از خانه کار می کنند. اما ما در شرایط خوبی هستیم تا بر این اساس از نظر فنی مجهز شویم.
آیا اطلاعاتی در مورد تعداد کارمندان آلوده به کرونا دارید؟
نه ، ما مروری نداریم. اما ما قصد داریم در این مورد پرس و جو کنیم. ما می شنویم که در بسیاری از بخش ها افراد به بیماری تاج مبتلا هستند و یا به عنوان تماس مستقیم باید قرنطینه شوند. اما اکنون کرونا در همه جا تأثیرگذار است و کل تیم ها اغلب مجبورند در خانه بمانند.
ویروس کرونا در برلین ، آلمان و جهان – اطلاعات بیشتر درباره این موضوع
آیا عفونت های کشیک وجود دارد؟
هیچ کس دقیقاً این را نمی داند. البته ، ما انتظار داریم كه كارفرما اطمینان حاصل كند كه عفونتهای كشیكی تا حد زیادی منتفی است. این بدان معناست که حفاظت از سلامتی لازم نیست با دیوارهای آتش پایان یابد. ما از کارفرما می خواهیم ماسک های محافظت شده با FFP2 را برای همه کسانی که قصد ورود به خدمات را دارند فراهم کند. ما فاقد رویکرد سراسری هستیم. همیشه توصیه هایی وجود دارد که آیا باید به آن پایبند بمانید یا نه. ما دوست داریم که ماسک های FFP2 در اسرع وقت به همه بخش ها ارسال شود. این باید در مدارس باشد ، اما در سایر نقاط فقط به عنوان یک استثنا. ما ماسک های FFP2 را به صورت استاندارد می خواهیم. احتمالاً الان روی آن کار شده است. اما اگر شما قبل از موج آمده باشید از آن استقبال خواهیم کرد.
کدام خدمات برای شهروندان و شرکت ها در حال حاضر به ویژه محدود است؟
همه چیز در جریان است. ما می شنویم که مقامات مالیاتی برای تماس مستقیم با شهروندان در دسترس نیستند. خدمات کشوری مرتبط ، مانند خدمات کشوری و دفاتر ثبت احوال ، باید در دفاتر منطقه ای باز بمانند. اما در مناطق یکسان نیست. بعضی پایین می روند ، بعضی تا حدی ، بعضی دیگر ادامه می یابند گویی هیچ اتفاقی نمی افتد. مطمئناً حمایت از کودکان و کمک به افراد بی خانمان باید خصوصاً در زمستان تضمین شود. اما ما تردید داریم که آیا بالاترین درجه ممکن برای دفتر خانه در همه جا امکان پذیر است؟ ما در حال تلاش برای بررسی اجمالی این موضوع هستیم.
سیاستمداران همچنان می گویند که برنامه ریزی یا هزینه های فرآیند به دلیل تاج رخ نمی دهد. آیا این واقع بینانه است یا بهانه است؟
البته کرونا تاکنون مراحل اداری را تسریع نکرده است. بیماران و کسانی که در قرنطینه هستند مفقود شده اند. تعدادی از فرایندهای IT بر روی رایانه های سازمانی اجرا می شوند ، اما نسخه ای برای کار با تلفن همراه یا در خانه ندارند. در طول تابستان ، ما نمی توانستیم عملکرد سرور را افزایش دهیم تا بتوانیم به طور دسته جمعی از خانه کار کنیم. در همه جا کمبود زیرساخت وجود دارد. اگر سازماندهی بهتری داشتید ، کرونا این تأثیرات را نداشت. سطح کارکنان ، البته ، بسیار کوتاه است ، به عنوان مثال تعداد کمی از متخصصان برای پروانه های ساختمانی وجود دارد. ما فاقد مهندس هستیم ، بنابراین همه موقعیت ها برای مدت طولانی اشغال نمی شوند.
آنها می گویند “انسان”. این دقیقاً کیست؟
اینها سنا هستند ، اما مناطقی نیز با اختیارات مستقل تصمیم گیری دارند. اما آنها یکسان نیستند. و هماهنگی بین مناطق و سنا نیز باید بهبود یابد. در برلین توقف کنید.
کرونا – اطلاعات بیشتر در مورد موضوع
آیا اکنون هر کارمندی فرصت کار در خانه را دارد؟ به عبارت دیگر: آیا می توانید پرونده ها را کاملاً آنالوگ با خود ببرید؟
وقتی به مشق شب آنالوگ بروید و بعداً وسایل را دوباره وارد کامپیوتر کنید ، کارایی شما کاهش می یابد. نوت بوک و تبلت نیز خریداری شده است ، اما اولویت سیاسی اکنون با دانشجویان است. من نمی دانم آیا می توان فناوری بیشتری به دست آورد. همه دنیا به چنین دستگاه هایی نیاز دارند. اکنون می توانیم بیش از قبل از قفل اول در خانه کار کنیم. اما به آنچه می خواهیم نزدیک نیستیم.
مقامات بهداشتی نقاط مهم اقدامات اداری در همه گیر هستند. اوضاع آنجا را چگونه ارزیابی می کنید؟ آیا هنوز هم برای کارمندان منطقی است؟ آیا به اندازه کافی نگهداری می شوند؟
مردم آنجا گشت می زنند و آنچه ممکن است را امتحان می کنند. اما اگر افراد بیمار بیش از حد زیاد با مخاطب زیاد باشند ، مطمئناً دیگر نمی توانند با پیگیری های انجام شده کنار بیایند. اما اکنون گلوگاه هایی در خطوط تلفن و محل کار وجود دارد. مردم آنجا قطعاً در مرز هستند. باید ببینیم آیا می توانیم در ماه های آینده پرسنل آنجا را جایگزین کنیم. گاهی اوقات خط مشخصی را از دست می دهم. به عنوان مشاوره کارکنان ، ما آنطور که می خواهیم در برنامه ریزی ملی شرکت نمی کنیم. جلسه بعدی با سناتور منابع انسانی و امور مالی در پایان ژانویه است.
قرمز-قرمز-سبز در تلاش است تا دولت را کارآمدتر کند. برای این منظور ، روابط بین مناطق و سنا باید بهتر سازمان یافته باشد و اهداف ثابتی توافق شود. آیا از نظر کارمندان درست است؟
ما پیمان دولت آینده را همراهی کردیم. بنابراین من فکر می کنم این بحث ها باعث ایجاد تفاهم بین سنا و مناطق شده است. اما این فقط یک اصلاح کوچک است ، و با آنچه در این پیمان در نظر گرفته شده مطابقت ندارد. موافقت نامه های هدفمند زمانی مفید هستند که افراد در یک سطح مساوی صحبت کنند و مناطق واقعاً فرصتی واقعی برای تأمین نیازها داشته باشند. سپس شهروند از آن چیزی می گیرد.
در مورد روابط مدت ها بحث شده است. سنا دوست دارد افراد زیادی را از طریق استخدام جمعی به طور همزمان استخدام کند ، مناطق همیشه گفته اند که آنها می خواهند این کار را خودشان انجام دهند. آیا این دولت کوچک به ویژه در مرحله ای مانند این اکنون مشکلی ندارد؟
بله ، خصوصاً اگر ذینفعان به دوازده دفتر منطقه و همچنین دولت سنا مراجعه کنند. اکنون یک فرایند IT مرکزی برای جذب الکترونیکی برای این کار وجود دارد. ما معتقدیم که مناقصه مرکزی برای چنین کارهایی مفید است. شما برای یک موقعیت درخواست می کنید و سپس مناطق افراد خود را انتخاب می کنند. همه نمی خواهند در هر زمینه ای کار کنند. اما استخدامات باید غیرمتمرکز باشد ، زیرا شوراهای محلی کارکنان حق دارند در آنجا تصمیم مشترک بگیرند.
آیا اکنون در برلین از نظر پرداخت با سایر لندرها رقابت داریم؟ یا جای خالی باقی مانده است؟
به نظر می رسد با افزایش آتی کارمندان دولت در پایان سال ، میانگین ایالت های فدرال رسیده است. با این حال ، هدف شورای ستاد عمومی حقوق فدرال است. و اگر چنین است ، باید به میانگین کشور ، از جمله دولت فدرال برسد. با این حال ، این مکمل برای سالهایی که حقوق در برلین توسط دادگاه قانون اساسی خلاف قانون اساسی طبقه بندی می شود ، باز می ماند. ما انتظار داریم یک قانون پرداخت اضافی داشته باشد. چندین هزار همکار اعتراض یا دادخواست شکایت کرده بودند. آنها قطعاً باید چیزی بگیرند. برای بقیه ، ما از سنا می خواهیم که آنها را با دست خالی نگذارد.
بهترین نامزد SPD ، فرانچسکا گیف ، گفت که دستمزد کارمندان ادارات منطقه بسیار ضعیف است ، بنابراین بسیاری از افراد به دولت ایالتی یا فدرال ، جایی که پول بیشتری وجود دارد ، مراجعه می کنند. مشکل چقدر جدی است؟
به طور کلی ، ما آدم خواری داریم. بین مناطق ، از سنا تا نواحی و از دولت فدرال گرفته تا ایالت. شما پست ها و همكارانی را اعلام می كنید كه شهامت درخواست كردن را دارند سپس شغل خود را می گیرند. در حال حاضر به دلیل تغییر نسلی نسلی در همه دولت ها ، بسیاری از اتفاقات در حال وقوع است. هرکسی که جرات انجام کاری را داشته باشد به دنبال مکان های جالب است. بیشترین چیزهایی است که می توان به دلیل کمک های مالی وزیر فدرال به دست آورد. موقعیت ها در دولت های سنا معمولاً بالاتر از مناطق ارزیابی می شوند. اما ولسوالی ها همدیگر را سرقت می کنند. این بسیار مهم است که اکنون بسیاری از افراد ورزیده باید وارد قدرت شوند.
آیا علاقه به مشاغل بخش دولتی افزایش یافته است ، به ویژه اکنون در بحران؟
البته. جنبه امنیتی خدمات عمومی مهم است. می شنویم که تعداد داوطلبان افزایش یافته و در واقع کیفیت نامزدها نیز بهبود یافته است. اما اینکه آیا این برای پر کردن همه جای های خالی و موقعیت های آموزشی کافی است ، باید منتظر ماند. به خصوص اینکه آموزش در هنگام شیوع همه گیر بسیار مشکل ساز است زیرا دیگر همکاران ملاقات نمی کنند. قسمت عملی آن اغلب وجود ندارد. و به سادگی افزایش زمان آموزش نیز ممکن نیست ، زیرا سال آینده در حال آمدن است. ما بسیار نگران هستیم که در حال حاضر قبول شدن در امتحان آسان نیست ، به خصوص از آنجا که قسمت آموزش مدرسه تقریباً ماهها بصورت آنلاین بوده است. خلا laterهای آموزشی باید بعداً در سرویس پر شوند ، در حالی که بسیاری از فرایندهای باقی مانده در همه گیری باید رفع شود. ما فوراً به برنامه ای برای این کار نیاز داریم.
سال آینده چه تعداد کارمند باید برلین استخدام کند؟
این تنها در سال 2021 حدود 5000 نفر است. در سالهای آینده تعداد زیادی از افراد را ترک خواهیم کرد که ممکن است به دلیل تأثیرات طولانی مدت بر سلامتی مبتلایان به تاج ، افزایش یابد. به همین دلیل است که ما به همه فراگیران نیاز داریم. اما آنها نباید بپرند و همچنین شکست نخورند.
[ad_2]