قوانین کرونا: رستوران داران نگران هستند ، بازرگانان خوش بین هستند



سلامتی

قوانین کرونا: رستوران داران نگران هستند ، بازرگانان خوش بین هستند


میهمانان در رستوران Pfingstberg’s غذا صرف می کنند.

میهمانان در رستوران Pfingstberg’s غذا صرف می کنند.

عکس: dpa

در براندنبورگ تعدادی از اقدامات کرونر تسکین یافته است. به عنوان مثال ، خرید بدون رزرو امکان پذیر است و بازدید از رستوران ها نیز پیچیده تر می شود. با این حال ، همه از قوانین جدید خوشحال نیستند.

پوتسدام قوانین جدید تاج برای غذا در براندنبورگ بسیاری از مشاغل را عصبانی کرده است. از آنجا که میزبان صندلی در داخل را ارائه نمی دهد ، فقط در روز پنجشنبه ، الزام آزمایش برای مهمان در رستوران بیرونی از قلم افتاده است. بنابراین ، با توجه به هوای آفتابی ، بسیاری از شرکت ها در ابتدا تصمیم گرفتند صندلی ها را فقط در تراس ها ارائه دهند ، همانطور که توسط مطالعه dpa نشان داده شده است.


به عنوان مثال ، در رستوران ماهی “Zur alten Aalreuse” در Burg im Spreewald. درک کمی از مقررات جدید تغذیه داخلی و خارجی وجود دارد. صاحبخانه Raimund Schultz روز پنجشنبه گفت: “کمی احمقانه است.” “اگر باران بیرون ببارد چه؟ پس مجبورم مهمانان را به خانه بفرستم.” رستوران آن دارای یک تراس در فضای باز با 50 صندلی است ، در داخل اتاق برای 50 مهمان وجود دارد. با توجه به آب و هوای خوب ، شولتز می خواهد در منطقه خارج تمرکز کند. “همه مردم به هر حال می خواهند کنار آب بنشینند.”

استفانی زندر از رستوران سنتی پوتسدام Otto Hiemke به همین روش می بیند. وی در صورت درخواست گفت: “ما از این مقررات بی معنی بسیار آزار داده شدیم و در ابتدا فقط در تراس باز خواهیم شد.” زیرا تجربه پس از پنطیکاست نشان داده است که نیاز به آزمون باعث ترس مشتریان می شود. زندر گفت: “آنها می گویند ،” من الان آزمایش آبجو نمی دهم. “من هم می توانم این موضوع را درک کنم.

طبق انجمن صنعت دهوگا ، قوانین جدید رستوران داران را در موقعیتی قرار می دهد که موجودیت آنها را تهدید می کند. اولاف لوک ، مدیرعامل انجمن هتل و رستوران براندنبورگ ، از آژانس مطبوعاتی آلمان ، گفت: “رستوران ها اکنون باید تصمیم بگیرند که کار خود را فقط در تراس یا فقط در رستوران افتتاح کنند.” “از آنجا که هزینه های کامل عملیات و کارکنان انجام شده است ، این نمی تواند برای شرکت ها سودآور باشد.”

لوک گفت ، تجربه بعد از پنطیکاست نشان داده است که آزمایش اجباری فضای باز در رستوران ها مهمانان را می ترساند. “به همین دلیل است که رستوران ها اکنون در این مکان دشوار گرفتار شده اند.”

وی خاطرنشان کرد که قوانین جدید اجازه می دهد تا جشن های خصوصی با حداکثر 70 نفر در فضای باز و 30 مهمان در داخل خانه برگزار شود. لوک گفت: “تولد قطعاً دیگر در رستوران برگزار نمی شود ، بلکه در بخش خصوصی برگزار می شود.” “اینگونه مهمانان را از تجارت رستوران بیرون می کنید.”

مدیرعامل Dehoga گفت که در کنفرانس ایالت های فدرال در اوایل ماه مه ، توافق شد که از تعهد آزمایش با فرکانس هفت روزه زیر 35 چشم پوشی کنیم. “بیشتر ایالت های فدرال به آن پایبند هستند.” “فقط براندنبورگ می خواهد دوباره راهی جداگانه طی کند.”

از طرف دیگر ، انجمن تجارت برلین و براندنبورگ با احتیاط خوش بین است ، زیرا خرید در فروشگاه ها بدون رزرو مجدد امکان پذیر است: “ما اکنون انتظار داریم وضعیت بهتر شود ، اما انتظار نداریم – که سیاستمداران همیشه از آن ترسیده اند – هزاران نفر نیلز بوش-پترسن ، مدیر عامل آژانس مطبوعاتی آلمان ، گفت: “در شهرهای داخلی این کار بسیار مفید است.”

رفتار مصرف کننده در طی همه گیری به طور دائمی تغییر کرد. مدیرعامل انجمن گفت: “ما از نظر حرفه ای خوش بین هستیم ، اما این توهم را ایجاد نمی كنیم كه فردی ناگهان اهرم را بكشد.” وی افزود: “فقط زمانی واکسینه می شویم و زندگی با ویروس را یاد گرفته ایم.”

در هر صورت ، تصمیم روز سه شنبه درست بود: بوش-پترزن گفت: “یک گام بزرگ به جلو ، که دولت براندنبورگ با جسارت آن را برداشت.” “این واقعیت که مهلت لغو شده است توسط خرده فروشان بسیار مثبت ارزیابی شده است. حداقل به اندازه محدودیت های مربوط به متر مربع در هفته آینده برداشته می شود.” این امر خصوصاً در معاملات بزرگتر تجاری بسیار مهم است.

© dpa-infocom ، dpa: 210603-99-847961 / 4