شرکت های محلی در حال افزایش نیروی کار دائمی خود هستند – Berliner Morgenpost
[ad_1]
پس از تغییر در قانون
شرکت های گوشتی در حال افزایش نیروی کار دائمی خود هستند
در طول بحران تاج ، بسیاری از کشتارگاه ها مجبور بودند هفته ها تعطیل شوند. سیاستمداران نسبت به عفونتهای گسترده در این صنعت واکنش نشان داده و قراردادهای کاری را ممنوع کرده اند. در پایان سال ، شرکت ها پاسخ دادند.

خوک های نصف شده در یک کشتارگاه آویزان می شوند.
عکس: dpa
مونستر در صنعت گوشت ، قانون شرایط بهتر کار که از ابتدای سال جاری به اجرا درآمده است ، تعداد موقعیت های ثابت صنعت را به میزان قابل توجهی افزایش داده است.
کشتارگاه های بزرگ در آلمان باعث افزایش چشمگیر کارکنان دائمی آنها شده است. در سراسر کشور ، در Tönnies (Rheda-Wiedenbrück) و Westfleisch (Münster) در نوردراین-وستفالن ، و همچنین در Vion آلمان در Buchloe ، بایرن ، در مجموع حدود 12300 کارگر به عنوان پیمانکار فرعی و همچنین نیروی کار شرکت پیوستند. سخنگویان شرکت به آژانس مطبوعاتی آلمان گفتند.
Tönnies ، Westfleisch و Vion قبلاً برنامه های مربوطه خود را در طی همه گیر شدن تاج در تابستان اعلام کرده بودند. گوشت در بهار تحت فشارهای زیادی در نیروی کار قرار دارد. به ویژه ، تعداد زیاد کارگران دستی از اروپای شرقی ، که برخی از آنها در مناطق مشترک اسکان داده شده بودند ، انتقاداتی را به دنبال داشت. برخی از کشتارگاه ها برای شکستن زنجیره عفونت هفته ها بسته بودند. در ابتدای سال (2 ژانویه) روزنامه “Neues Deutschland” خبر از اتمام اجاره نامه جدید داد.
در نتیجه ، در اول ژانویه 2021 ، دولت فدرال استفاده از کارگران دستی را در فعالیت های اصلی کشتارگاه ها در زمینه کشتار و قلع ممنوع کرد. از اول آوریل ، استفاده از کارگران موقت حتی با محدودیت نیز ممنوع است. بنگاه های صنایع دستی با کمتر از 50 کارمند مستثنی هستند.
مطابق اظهارات خود ، رهبر بازار Tnnnies 6000 تا 12،500 کارمند ثابت در آلمان دارد. در مقر Rheda-Wiedenbruck ، 3500 کارگر سابق اکنون در نیروی کار دائمی به سر می برند. در سال 2019 ، Tönnies به فروش محصولات گوشتی 7.3 میلیارد یورو دست یافت.
Westfleisch مستقر در مونستر پیش از این در ژوئن اعلام کرده بود که همه کارمندان خود را مستقیماً استخدام می کند. پس از ادغام حدود 3000 کارگر کارخانه در 1 ژانویه 2021 ، تعداد کل کارمندان حدود 7000 نفر است. Westfleisch در سال 2019 به فروشی تقریبا 2.8 میلیارد یورویی دست یافت.
گروه ویون مستقر در هلند در ابتدای سال علاوه بر 3000 نفر نیروی قبلی خود ، حدود 3،300 پیمانکار فرعی را در 16 مکان در آلمان استخدام کرد. در سال 2019 ، گردش مالی جهانی ویون 5.1 میلیارد یورو از کشتار خوک و گاو انجام شده است.
یوهانس اسپشت از غذا و لذت Gaststätten (NGG) از آژانس مطبوعاتی آلمان گفت: “با این قانون ، که از اول ژانویه لازم الاجرا است ، ما تصور نمی کنیم که در مورد مواد آرایشی باشد.” اسپخت می گوید: “اگر صنعت متوجه نشده باشد كه چیزی باید تغییر كند ، دیگر كاری نیست كه انجام شود. و بنابراین تغییر به این معنی است: كار صادقانه ، مطابق با قانون و قراردادهای جمعی.”
وزارت کار NRW اظهار داشت که گمرک ، به عنوان یک نهاد فدرال ، مسئول نظارت بر ممنوعیت قراردادهای کار است. سخنگوی گفت ، به عنوان بخشی از همکاری ، سازمان ایمنی و بهداشت شغلی هرگونه تخلفی را که شناسایی کرده به مقامات گمرک گزارش می دهد.
رئیس بخش مذاکرات جمعی NGG گفت: “در مورد موضوع توافق نامه جامع جمعی که آقای Tönnies در مورد آن صحبت کرد: ما برای مذاکره آزاد هستیم.” با این حال ، تاکنون ، اتحادیه پاسخی از Tönnies یا انجمن های گوشت دریافت نکرده است.
با این حال ، Tönnies به صلاحیت انجمن اشاره می کند. سخنگوی شرکت گفت: “در طی مراحل قانونگذاری ، انجمن صنایع غذایی از NGG خواست تا در مورد توافق نامه های چانه زنی بحث کند. تنها زمانی که روند قانونگذاری به پایان رسید ، NGG در ماه دسامبر به انجمن مراجعه کرد. به گفته تونیس ، اولین گفتگوهای اکتشافی بین کمیته سیاسی اجتماعی صنعت گوشت آلمان ، که در آن Tönnies و رقبای آن نیز حضور داشتند ، و NGG باید به زودی آغاز شود.
قانونگذار استفاده از کار موقت را از اول آوریل منع کرده است. صنعت گوشت به فصل کباب پز در تابستان اشاره دارد. Specht همچنین از کارفرمایان می خواهد تا در اینجا گفتگو کنند. Specht می گوید: “در سایر بخشهای اقتصادی که دارای نوسانات فصلی هستند ، الگوهای انعطاف پذیر زیادی برای کار وجود دارد. اسم حیوان دست اموز شکلات یا آبجو به طور مساوی در طول سال تولید نمی شود.” در این مدت هنوز کارهایی باید در طبیعت انجام شود. سخنگوی اتحادیه گفت: “اما این دقیقاً همان چیزی است که صورتحساب های زمان کار برای آن منظور شده است. و این نیز م worksثر است.”
واکنش های مثبت گروه پارلمانی SPD وجود داشت. وی گفت: “بدون قانون ما ، هیچ كاری در صنعت گوشت تغییر نمی كرد. به كل صنعت توصیه می شد كه قانون جدید را سریعاً اجرا كرده و با واقعیت كنار بیاید. نحوه رفتار گوشت در سالهای اخیر متوسط خواهد بود.” رهبر گروه کاتیا مست. همکار گروه او الوان کورکماز-امره گفت: “درست بود که ما تسلیم نشدیم. سرانجام اتفاقی افتاد.”
© dpa-infocom ، dpa: 210106-99-916588 / 3
[ad_2]