رشد تولید برای صنعت آلمان – Berliner Morgenpost
[ad_1]
اقتصاد
افزایش تولید برای صنعت آلمان

تولید ماسک های محافظ دهان و بینی FFP-2 در Neuwied ، راینلند-فالتز.
عکس: dpa
کمبود مواد اولیه و نیمه هادی ها ، به علاوه افزایش قیمت: در حال حاضر همه چیز برای صنعت آلمان خوب پیش نمی رود. اما این صنعت نیمه دوم سال را با یک امتیاز مثبت آغاز کرد.
ویسبادن صنعت آلمان در آغاز نیمه دوم سال پس از پیشرفت اندکی در این سال تا کنون موفق به افزایش تولید خود شده است.
به گفته اداره آمار فدرال ، این میزان در ماه جولای نسبت به ماه قبل 1.0 درصد افزایش یافته است. کارشناسان انتظار افزایش را داشتند ، اما آن را تنها 0.8 درصد تخمین زدند.
صنعت امسال بسیار ضعیف توسعه یافته است. دلیل اصلی این امر ، مشکلات تحویل در تجارت بین المللی کالا است که تا حد زیادی می تواند به همه گیری مربوط شود. این مشکلات منجر به کمبود و افزایش قیمت بسیاری از مواد اولیه و واسطه ها شده است که باعث کند شدن تولید کالا می شود. بر این اساس ، تولید هنوز بسیار پایین تر از سطح قبل از همه گیری است.
با این حال ، در آغاز نیمه دوم سال ، توسعه مطلوب تر بود: تولید محصولات در صنعت از ژوئن تا جولای 1.3 درصد افزایش یافت ، در حالی که فعالیت ساخت و ساز 1.1 درصد افزایش یافت. با این حال ، تولید انرژی 3.2 development توسعه را کند کرد. در صنعت ، کالاهای سرمایه ای بیشتری به ویژه ماشین آلات تولید می شود.
وزارت اقتصاد فدرال اظهار داشت: پس از کاهش تولید صنعتی در سه ماهه دوم ، آغاز سه ماهه سوم مثبت تر بود. این وزارتخانه می گوید: “حتی اگر مشکلات تأمین نیمه هادی ها که اخیراً تولید را کند کرده اند ، تا مدتی ادامه داشته باشد ، ارقام نشان می دهد که اکنون می توان بر نقطه ضعف غلبه کرد.”
با توجه به توسعه ضعیف امسال ، اقتصاددانان در مورد این ارقام نسبتاً محتاطانه اظهار نظر کرده اند. رالف سولوین ، اقتصاددان Commerzbank ، گفت که برگشت روند نزولی بعید است. در عوض ، کمبود محصولات جانبی به احتمال زیاد همچنان تأثیر منفی خواهد داشت. توماس گیتزل ، اقتصاددان ارشد معاون رئیس جمهور لیختن اشتاین ، اظهارات مشابهی را بیان کرد: “نمی توان انتظار پیشرفت سریع داشت.”
مطالعه موسسه Ifo مستقر در مونیخ اعتماد به نفس بیشتری را نشان می دهد. بر این اساس ، انتظارات تولید این صنعت اخیراً بهبود یافته است. به گفته موسسه تحقیقات اقتصادی ، شاخص مربوطه در ماه اوت از 23 واحد در ماه جولای به 27 واحد افزایش یافت. در دراز مدت ، این مقدار بسیار بالایی است. کلاوس ولراب ، کارشناس Ifo می گوید: “بدیهی است که شرکت ها امیدوارند مشکلات ارائه پیش محصولات به آرامی در ماه های آینده برطرف شود.”
© dpa-infocom ، dpa: 210907-99-121995 / 3
[ad_2]