خرس های قطبی فرصتی به کوسه های کلن نمی دهند

[ad_1]

خرس های قطبی برلین

خرس های قطبی فرصتی به کوسه های کلن نمی دهند

ایسبورن برلین کوسه های کروپ مربی سابق کروپ را 5-0 شکست داد و در رده اول گروه DEL در شمال قرار گرفت.


دروازه بان جاستین پوگ فقط می تواند کف زدن همکاران خرس قطبی سابق خود را تماشا کند.

دروازه بان جاستین پوژ فقط می تواند کف زدن همکاران خرس قطبی سابق خود را تماشا کند.

عکس: کریستف گاتو / dpa

برلین در پایان ثانیه دوم ، نیمکت آیزبورن برلین روحیه بسیار آرامی داشت. تقریباً انگار کار تمام شده است. در حالی که او چند متری آنجا بود ، در ساحل کالرن های ، سکوت یخی برقرار بود. تقریباً انگار شجاعت و اعتماد به نفس کاملاً از بین رفته بود. چیزی که در آن زمان برای برلینی ها در نتیجه 4-0 کاملاً مشهود بود. خرس های قطبی بیش از حد مسلط بازی می کردند ، سطح بسیار کمی برای حمله فراهم می کردند. در پایان ، EHC برنده 5: 0 (2: 0 ، 2: 0 ، 1: 0) شد و به بالای جدول بازگشت ، جایی که هایی قبلاً صعود کرده بود.



به نظر می رسید که خرس های قطبی می خواهند آنچه را مربی سابق خود Uwe Krupp قبل از بازی به آنها شهادت داده است ، تأیید کنند. یعنی بهترین تیم در گروه شمالی لیگ هاکی آلمان (DEL). اگرچه تیم سرمربی سرژ آوبن دفعه قبل در ایزرلون با نتیجه 2 بر 5 شکست خورد ، اما به نظر می رسد این انگیزه را برای عملکرد بهتر EHC ایجاد می کند. فقط پس از 44 ثانیه مت وایت پیش افتاد. برلینی ها بسیار هوشیار بودند و مرتباً به جلو بازی می کردند و فضای کمی به کوسه ها می دادند. پارکر تومی با اولین گل خود در پیراهن EHC خیلی زود به 2: 0 افزایش یافت (هفتم).



کاپیتان هاردلر امتیاز بیشتری برای خرس های قطبی دارد

به دلیل بازی سریع خرس های قطبی ، Krupps Haie به سختی مالک توپ بود. مردی مانند جیمز شپارد ، که کروپ او را از برلین به کلن آورده بود ، اکنون مفید خواهد بود. اما او به دلیل مصدومیت نتوانست در این مسابقات شرکت کند. با جاستین پوگ کروپ ، خرس قطبی دیگری از فصل قبل در تیم حضور داشت ، اما دروازه بان نتوانست کاری خلاف میل همکاران سابق خود انجام دهد.



با خرس های قطبی ، اوبین چند تغییر کوچک ایجاد کرد ، جفت های دفاعی را کمی مرتب کرد ، و همچنین دو خط متلاطم را تغییر داد. این نتیجه داد ، خرس های قطبی فشار نسبتاً خوبی بر روی های که برای چهارمین بازی خارج از خانه متوالی بازی کرد ، ایجاد کردند. و برای اولین بار باخت ، که در اوایل با پیروزی کریس فوکو با 3: 0 (23) مهر و موم شد. بهترین بازی این بار در لیگ کمکی به کلن نکرد ، زیرا برلینی ها برخلاف ایزرلون که به چهار عدد از پنج عدد بزرگ اجازه می دادند ، به نظم و انضباط خود توجه داشتند. همانطور که با ضد حمله ای که فرانک هجوردلر با 4: 0 (31 ام) انجام داد ، توجه آنها به یک نفر کمتر بود.

این نه تنها باید دید کروپ در مورد خرس های قطبی بلکه در مورد تیم خودش نیز تأیید شود. او شکایت داشت که های خیلی زود گل دریافت می کند. این به برلینی ها کمک کرد که آنها نیز امتیازات بسیار خوبی کسب کردند تا در سومین بازی خانگی این فصل به سومین پیروزی خود برسند. که در آن فوکو گل پنجم (41 ام) را به ثمر رساند و این نظم در نهایت اندکی کاهش یافت ، اما تهدید به توقف دوم توسط ماتیاس نیدبربرگر دروازه بان نشد. روز دوشنبه ، خرس های قطبی در دوسلدورف به چالش کشیدند تا در نهایت خارج از خانه پیروز شوند.

در اینجا می توانید اطلاعات بیشتری در مورد خرس های قطبی برلین کسب کنید.


[ad_2]

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *