تر اشتگن دو پنالتی را مهار کرد: بارسلونا در فینال سوپرجام
[ad_1]
عملکرد استثنایی
تر اشتگن دو پنالتی را مهار کرد: بارسلونا در فینال سوپرجام

دروازه بان بارسلونا مارک آندره تر اشتگن با پنالتی توپ را دفع کرد.
عکس: dpa
کوردوبا باشگاه بارسلونا مارک آندره تر اشتگن دروازه بان ملی پوش را به دلیل عملکرد فوق العاده اش و دو پنالتی دفع شده در نیمه نهایی سوپرجام اسپانیا جشن می گیرد.
کاتالان ها در صفحه اصلی خود گزارش 3-2 در مورد پنالتی های رئال سوسیه داد سان سباستین را چهارشنبه شب در صفحه اصلی خود نوشتند: “تر اشتگن ما را به سویا می برد.” چندین سیو محکم در وقت های قانونی که 1-1 به پایان رسید و همچنین عدم گلزنی در وقت اضافه بارسلونا را به ضربات پنالتی کشاند. در آنجا Ter Stegen دو شوت اول را به سمت دروازه زد ، در سومین تلاش تیرآهن به او کمک کرد.
این بازیکن 28 ساله گفت: “من برای تیم بسیار خوشحالم زیرا ما همه تلاش خود را کردیم.” “من همیشه سعی می کنم 100 درصد باشم و همیشه باید چنین بازی هایی را ببریم.” در دقیقهی 39 بازی ، نتیجهی بازی دقیق و ناگهانی Antoine Griezmann از سمت راست در جلوی دروازه به گل تبدیل میشه. اما حتی بدون ستاره بیمار لیونل مسی ، تیم شماره در فینال است.
در صورت پیروزی قهرمانان در دومین بازی نیمه نهایی مقابل اتلتیک بیلبائو ، این یکشنبه هفته آینده می تواند یک کلاسیکو برابر رئال مادرید برگزار کند.
در مجموع چهار تیم از سال 2019 به سوپرجام اسپانیا راه یافته اند – علاوه بر دو فینالیست جام ، قهرمان و نایب قهرمان. اگر آنها برای جام نیز به فینال رسیده باشند ، تیم با رده بندی برتر لیگ صعود می کند.
© dpa-infocom ، dpa: 210114-99-18017 / 2
[ad_2]