با وجود کاهش خطر آتش سوزی در جنگل: بدون آرامش
[ad_1]
آتش سوزی
با وجود کاهش خطر آتش سوزی در جنگل: بدون آرامش

ماشین آتش نشانی اوبرهاول در حال عبور از مسیر ماسه ای میان جنگل هاست و یک گرد و غبار را پشت سر خود می کشد.
عکس: dpa
کمی خنک شدن پس از روزهای گرم ابتدای هفته خطر آتش سوزی در جنگل های براندنبورگ را کاهش می دهد. یک متخصص می گوید: اما ظاهر فریبنده است.
اوبرکریمر در اولین آتش سوزی بزرگ جنگل سال در براندنبورگ در بوتزوو (اوبرهاول) ، سازمان آتش نشانی امید به باران داشت. دیوید استوالد ، رئیس آتش نشانی اوبركومر گفت: “هنوز لانه های کوچکتر از زغال سنگ وجود دارد ، هر از گاهی در بعضی نقاط دوباره شعله ور می شود.”
نیروهای آتش نشانی اقدامات اطفا حریق را در بتزو کاهش داده اند. استوالد گفت ، آتش سوزی به طور منظم کنترل می شود و از دوشنبه شب ، فقط 6 سرویس اورژانس در محل حضور دارند و با دو ماشین آتش نشانی منطقه آتش سوزی را دور می زنند و آبیاری می کنند. بنابراین نیروهای آتش نشانی تا زمان دفعه بعدی که باران می بارد ، به آب دادن به لبه خود ادامه می دهند.
این آتش سوزی روز جمعه در منطقه ای حدود هشت هکتار در شمال غربی برلین رخ داد. پس از مهار آتش سوزی در آخر هفته ، دو هلی کوپتر پلیس فدرال روز دوشنبه بر فراز محل حادثه پرواز کردند و هر 5 دقیقه حدود 4000 لیتر آب را از منطقه عبور دادند.
مایکل استوبگن ، وزیر کشور براندنبورگ (CDU) از خدمات اورژانس برای تعهد خود تشکر کرد. “آتش سوزی در بتزو به دلیل بار مهمات برای سرویس های اضطراری ما خطرناک بود.” آتش نشانان در براندنبورگ تجربه زیادی در مورد آتش سوزی در جنگل دارند. آنها “کاملاً حرفه ای” هستند و دقیقاً می دانند چه کاری و چه موقع باید انجام دهند. به گفته استوبگن ، خاموش کردن هدفمند زمین و پشتیبانی سریع هوایی توسط هلی کوپتر ، موثرترین راه برای مقابله با آتش سوزی در جنگل های براندنبورگ است. وی همچنین از پلیس فدرال برای حمایت از آنها تشکر کرد.
اندکی پس از چند روز گرم در براندنبورگ سرد شد. طبق وب سایت وزارت محیط زیست ، خطر آتش سوزی در جنگل ها در 11 منطقه از 14 منطقه در روز سه شنبه به سطح پایین و در سه منطقه دیگر میزان آتش سوزی در جنگل بسیار کم است. طبق شاخص خطر سازمان هواشناسی آلمان ، وی باید در روزهای آینده آرام باشد.
ریموند انگل ، مسئول حفاظت از جنگل ، از dpa گفت: “این ظاهر فریبنده است.” توده های هوای مرطوب به صورت محلی به طوفان های رعد و برق منزوی منجر می شود. “ما برای ایجاد آرامش به باران نیاز خواهیم داشت. دیدگاه فعلی نشان داده است که جبهه طوفان در حال حرکت به سمت شرق است. بارش باران فقط برخی مناطق مانند کوتبوس تا فرانکفورت (اودر) را تحت تأثیر قرار خواهد داد. اما بسیاری از گوشه ها خشک بودند.
اگرچه سطح خاک مرطوب است ، قسمت پایین آن متفاوت به نظر می رسد. انگل گفت: “کف تا استخوان خشک است.” از ابتدای سال تاکنون بیش از 110 آتش سوزی در براندنبورگ رخ داده است – در آخر هفته حتی یک آتش سوزی نداشته است. فقط از پنجشنبه تا دوشنبه بیش از 20 بار در سراسر کشور سوخت.
© dpa-infocom ، dpa: 210621-99-82145 / 7
[ad_2]